Expres Menu Vepřové na smetaně 300 g
109 Kč
Kvalitní a levný produkt Expres Menu Vepřové na smetaně 300 g od výrobce Expres Menu u nás najdete výhodně za 109 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8594043790919
Vepřové na smetaně - 1 porce Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření je rovnocennou variací svíčkové na smetaně, avšak s libovým plátkem vepřové kýty. Z jednoho balení připravíte 1 porci. Trvanlivost až 10 let. Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den. Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku. K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři. Příprava Expres Menu Složení Vepřová kýta (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), kořenová zelenina (mrkev, celer , pastinák, petržel), mléko , smetana , cukr, rýžová mouka, kukuřičná mouka, máslo , cibule, řepkový olej, sůl kamenná, citrónová šťáva, pepř celý, nové koření, bobkový list. Výživové údaje na 100 g Energie 459 kJ / 110 kcal Tuky 7,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,0 g Sacharidy 5,0 g z toho cukry 3,0 g Bílkoviny 7,0 g Vláknina 0,3 g Sůl 0,9 g Skladování Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Trvanlivost až 10 let. Země původu Česká republika .