Expres Menu Bramborová polévka 600 g


65 Kč

Exkluzívní produkt Expres Menu Bramborová polévka 600 g od výrobce Expres Menu u nás najdete ve slevě za 65 Kč.

Bramborová polévka - 2 porce Vydatná zeleninová polévka připravená na cibulovém základu, kořeněná majoránkou a pepřem.   Z jednoho balení připravíte 2 porce.  Trvanlivost až 10 let. K této vydatné polévce můžete přikusovat vaše oblíbené pečivo. Je výborná na svačinu i lehký oběd pro děti, vegetariány i vegany.   Základem dobrého jídla je čerstvé kvalitní maso, a proto se například u hovězího masa používá pouze maso z mladých býků, u kterého je vždy doklad o jeho původu. Maso pochází od českých dodavatelů. Každý den ráno vozí dodavatelé čerstvé suroviny, které se okamžitě zpracují k další tepelné úpravě. Maso se připravuje v konvektomatech v páře, omáčky se připravují zvlášť tak, že jako základ se orestuje cibule na oleji v pánvi, pak se základ přendá do parního kotle, přidají se další suroviny podle receptury a zaleje se taženým masovým vývarem. Pravidelně se provádí výstupní kontrola všech výrobků uvařených předcházející den. Zásadou při přípravě pokrmů je použití kvalitních surovin bez konzervantů, přídatných látek a stabilizátorů. Proto se v Expres menu používá např. kysané zelí přímo od výrobce, sterilované okurky bez umělých sladidel a uzeniny bez rychlosolí a lepku. K výrobě Expres menu se používají pouze přirozeně bezlepkové suroviny, což je důsledně vyžadováno od dodavatelů. Výrobky se pravidelně testují ve speciální laboratoři. Příprava Expres Menu Složení V oda, brambory (8 %), směs polévkové zeleniny (mrkev, hrášek, květák, brokolice, kapusta, kedlubna), rýžová mouka, kukuřičná mouka, řepkový olej, cibule, sušené houby, česnek, sůl kamenná, majoránka, pepř, kmín. Výživové údaje na 100 g Energie 165 kJ / 39 kcal Tuky 1,3  g     z toho nasycené mastné kyseliny 0,43  g Sacharidy 6,0  g     z toho cukry 0,5  g Bílkoviny 0,9 g Vláknina 0,67 g Sůl 0,86  g Skladování Skladujte v suchu při pokojové teplotě.   Trvanlivost až 10 let. Země původu Česká republika  .