NaturalProtein Mrazem sušené kiwi - prášek
129 Kč
Designový produkt NaturalProtein Mrazem sušené kiwi - prášek od výrobce NaturalProtein u nás najdete nejlevněji za 129 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8594217431129
Mrazem sušené kiwi - prášek Chuť mrazem sušeného kiwi, nad kterou roztajete To je slast. Z každého čerstvého kousku kiwi jsme vysosli skoro všechnu vodu, ale nic víc. Lyofilizace se totiž postarala, aby si ovoce zachovalo svou intenzivní chuť, vůni, barvu a všechny důležité výživové hodnoty. My jsme pak křehké slaďoučko-kyselé plátky kiwi rozemleli na jemný zelenkavý prášek, natřískaný minerály, vlákninou, silnými antioxidanty a vitamínem B, A nebo C, který přispívá k normální funkci imunitního systému, psychické činnosti a energetickému metabolismu. Ave, Kiwi! Víte, že… • Na 100 g lyofilizovaného ovoce je potřeba asi 1 kg čerstvého? • Lyofilizované ovoce voní a chutná jako čerstvé a zachovává si většinu vitamínů a minerálů? • Při sušení mrazem se z ovoce odpaří asi 95 % vody? • Náš prášek obsahuje 100 % kiwi, bez barviv, aromat, dochucovadel a jiných aditiv? • Prášek z mrazem sušeného kiwi je univerzální vegan delikatesa do sladkých i slaných jídel a nápojů? Jak si na KIWI prášku smlsnout? Pro chuť, barvu, na okrasu. Fantazii se meze nekladou a skuteční fajnšmekři rychle objeví kouzlo všestrannosti prášku z lyofilizovaného ovoce. Třeba: • Do sladkých jídel: Na ochucení a zdobení dortů, jogurtů, tvarohů, snídaňových kaší, smoothie bowls, palačinek, do dezertů, zmrzlin, dezertových omáček… • Do slaných jídel: Špetka pro sladkokyselou chuť dresinků, omáček k masu, salátů… • Přírodní potravinářské barvivo: Do marcipánu, těsta, na obarvení pusinek, makronek, sušenek, cukrářských krémů… • Do nápojů: Na ozdobení a dochucení smoothie, míchaných nápojů, proteinů, čajů, limonád… Podpultovka od gurmánů: Prášek z lyofilizovaného ovoce má extrémně výraznou a božskou chuť. Stačí ho proto jenom troška a vydrží celou věčnost. Sáček pečlivě uzavírejte, aby prášek nenavlhnul a nesrazil se. Balení obsahuje vysoušecí pytlíček.